Saturday, 28 October 2017

KD Skin Wash atasi masalah resdung dan kegatalan kulit

MUKA MERENYAM GATAL DAN MATA MEMBENGKAK!!
"Ustazah, gatal muka saya ni," Mona pembantu saya mengadu.
" Laaa ...mata dah merah-merah tu. Hang salah makan ni."
Kesian pula tengok muka dia yang mulai MEMBENGKAK. Mata mulai SEPET. Dia gelisah sebab gatal merenyam-renyam.
Mungkin dia alergik sesuatu. Kebiasaannya mereka yang ada masalah RESDUNG, akan alergik dengan hama, debu dan makanan seperti udang, sotong, daging dan ayam.
Kawan sekolah saya dulu selalu bengkak-bengkak badan bila termakan daging lembu. Kesian tengok satu badan bengkak-bengkak.
Si Mona ni pun mungkin sama. Dan tadi dia kena refill KD Skin Wash. Dan saya suruh dia pakai bedak SKIN WASH.
CAMNA PULA ???
Alahhhhh
Ambil sikit KD SKIN WASH dan campur sikit air. Tempek di muka macam pakai bedak sejuk.
Dia pun pakai bedak KD SKIN WASH dan ni kata dia;
"Wah...rasa macam berdenyut tegang kulit! Waduh..rasa gatal ni macam berlawan."
Tak sampai 5 minit dia komen pula,
"Alhamdulillah HILANG MERENYAM DAH."
MasyaALLAH. Idea spontan tu membantu rupanya. Dan saya dapat satu idea...
SAYA NAK PAKAI BEDAK KD SKIN WASH...
Sapa ada SKIN WASH?
JOM KITA BERBEDAK SAT...KITA NAK RASA KULIT DIREGANGKAN...KERANA DIRIMU BERHAK JELITA😙😙😙
Yang anak sering gatal-gatal, bedak satu badan, mana tau ALLAH izinkan dan mujarab. Bebas steroid!!!
Credit: CEO Al Mujahid Ustazah Sahida Said

Baca testimonial di SINI
Pertanyaan lanjut klik :  BeautyKD.Skin Wash

Testimoni KD Skin Wash

Testimoni #1

Muka sudah tidak pedih macam mula-mula pakai. Pedih sekejap lepas tu sudah ok. Yang best, seronok main kulit muka sendiri, lembut macam baby.

Malam sebelum tidur pakai Skin Oil, pagi siap pergi kerja pakai Skin Oil. Cuma muka tidak glowing berminyak macam orang lain, tapi PUAS HATI tengok muka sendiri.




KD Skin Wash








Fungsinya seperti sabun cuma banyak manfaatnya.

  • Rumusan herba bebas kimia
  • Menyingkirkan sel kulit mati
  • Membantu masalah kulit
  • Mencerahkan kulit
  • Melicinkan kulit
  • Mengurangkan selulit / lemak di bawah kulit
  • Mengatasi kegatalan kulit

Cara menggunakannya:
Ambil sesudu dan campurkan dengan sedikit air. Bancuh likat.  Sapu di kulit seperti menggunakan sabun.

***Spray Aura KD dalam bancuhan untuk rawatan misteri.

Kandungan : 50gm+- 

Baca testimonial di SINI

Friday, 28 April 2017

Bayi TIDAK KERAP menangis malam

Hari ni saya rasa berdebar-debar sebab tengah tunggu saat nak bersalin anak ketiga. Pengalaman bersalin yang lepas, kedua-duanya kena induce, lepas tu tak larat nak meneran, doktor terpaksa guna vacum.

Oleh sebab saya ada kencing manis, doktor suruh datang hospital kalau tak bersalin lagi bila dah sampai tarikh due. So, tanpa rasa sakit pergilah saya ke hospital. Anak yang lagi dua tu saya minta tolong kakak jaga sementara suami temankan saya di hospital. Anak saya yang no 2 tu kuat menangis. Moga kakak saya tak stress.

Lepas solat zohor saya pergi menyerah diri. Lepas daftar,  nurse & doktor dah check ikut prosedur. Saya kena admit. Masuk wad bahagian tunggu nak bersalin. Wad kerajaan, tapi hospital ni selesa lah pada saya. Nurse doktor semua ok. Lepas dah tau katil, saya suruh suami balik sebab saya belum rasa nak bersalin. Saya cakap kepada suami, tunggu saya call baru datang, sebab tak sampai hati nak biarkan kakak jaga anak dua org tu. Nanti melalak, jenuh kakak saa nak diamkan. Mana nak jaga anak dia yang tiga orang tu lagi. 

Esok paginya prosedur check lagi. Doktor cakap dah nampak jalan dan boleh masuk bilik bersalin. Hah, tak sakit pun. Cepat-cepat saya call suami.

Suami sampai tepat-tepat saya betu-betul nak bersalin. Kali ni tak perlu vacum baby meluncur keluar dengan mudah. Syukur sangat. Baby ketiga ni juga geng yang dua org tu. Boy. Bila semua dah selesai, saya masih tinggal di wad dengan baby. Masuk je wad, dah start dengar sana sini suara baby menangis. ‘Meriah’ wad ni.

Masa di wad sempat tanya suami macam mana anak duduk dengan kakak. Suami cakap ok je. Saya tanya yang nombor dua tu nangis tak. Suami cakap ok je. Lena je tido. Aik, biar betul. Sebab kalau di rumah kami, malam asyik menangis je.  Sebelum suami balik, suami bagi saya satu tiub pink. Suami cakap kakak bagi untuk saya sapu kat hidung, kening & ubun-ubun baby. Saya bau, masyaAllah wanginya. Tenang baunya.

Bila nurse hantar baby, saya buat macam kakak suruh. Wah, takjub betul. Baby saya cool je. Malam pun tak menangis macam baby-baby lain. Baby lain saya tengok asyik menangis. Saya perhatikan ibu-ibu tu letih. Baby saya tidur lena, bangun bila nak menyusu atau lampin basah. Saya pun sapu juga kat hidung & kening saya. Tenang rasanya. Saya juga dapat rehat. Almaklum, lepas bersalin banyak tenaga ibu hilang.

Esoknya, saya discharge. Bila balik umah kakak, barulah tau benda yg kakak bagi tu. Kakak cakap itulah KD Speechless Scent. Kakak cakap KD tu sejenis haruman daripada alam semula jadi yang telah bantu kakak untuk meredakan tangisan bayi, memudahkan bayi tidur lena dan mengawal emosi. Memang sesuai untuk ibu yang dalam pantang.

Kakak kata dia sapu KD pada anak saya nombor dua yang suka menangis tu. Sebab tu kakak senang jaga anak saya.  

Alhamdulillah.

Boleh baca testimonial lain di SINI


Thursday, 27 April 2017

Testimoni KD al Kauthar

Testimoni #2

Alhamdulillah..saya memang istiqamah makan Al Kauthar kerana dengan izin Allah, beberapa perubahan telah berlaku pada diri saya. Asal2 nya saya mencuba hanya lah bertujuan untuk mengurangkan angin yang memang banyak dalam badan. Alhamdulillah, dengan istiqamah, angin saya boleh dikawal. Dan yang amat menakjubkan, saya ada alahan makanan dari kecil lagikalau makan telur ayam, seafood wajib akan naik gatal-gatal dan berair, ianya akan kering apabila disapu ubat dan akan kembali setelah makan makanan tersebut. Tanpa disangka-sangka dengan izin Allah, saya perasan setelah istiqamah makan beberapa botol Al Kauthar, Alhamdulillah, saya makan lah apa pun, tiada lagi naik gatal-gatal walaupun sedikit. Memang menakjubkan kerana penyakit ini saya alami dari kecil sehingga kena berpantang itu dan ini, sekarang Alhamdulillah, Allah dah temukan saya dengan penawar setelah sekian lama saya mencuba pelbagai ubat untuk hilangkan penyakit ini. Daripada Allah kita datang dan kepada Allah juga kita kembali. Begitulah dengan penyakit ini, dengan izin Allah jua maka ikhtiar saya dengan memakan Al Kauthar adalah serasi dan sesuai untuk diri saya. ALHAMDULILLAH.


Wednesday, 26 April 2017

Testimoni KD al Kauthar

Testimoni #1

Saya pengguna tegar Manja dengan Kauthar
Makan manja sebab senggugut dan keputihan yang teruk. Kesannya alhamdulillah, senggugut berkurang walaupun ambil masa untuk manja mengurangkan rasa sakit. 
Keputihan berkurang dan hampir tiada kat panties. Dulu kerap bertukar panties setiap kali nak solat.
Makan al Kauthar sebab banyak angin dalam badan. Waktu kecil saya kuat minum teh, tak minum susu pun. Dah besar ni, badan berangin, lenguh. Asyik kentut je. Kentut vagina pun selalu. First time makan, saya menangis sebab angin nak keluar mendadak campur nak muntah. Selain kencing tak lawas yang dah lama saya alami, yang terbaru ni saya ada ketulan di breast. Saya takut suspek kanser, so sementara tunggu results sample saya ikhtiar makan al Kauthar. Bila cek, alhamdulillah ia bukan kanser tapi sejenis fibroid yang terhasil akibat hormon yang berlebihan. Doktor kata ketulan tu dah berkurang saiznya. So saya anggap asbab makan al Kauthar lah kot. Sekarang ni tak boleh tinggal al Kauthar, kena istiqamah makan. Kalau tak, berangin je. Ambil wudhuk tu 3,4 kali jugak. Dah lah tak lama lagi nak kahwin.  Hehe... Berharap segala penyakit yang saya ada tu berkurang dengan izin Allah.
Yang penting kita ikhtiar dan berserah kepada Allah. Sesungguhnya Allah bersama orang yang sabar. So saya pun sabar je lah. Insya Allah. Sekian 


Friday, 21 April 2017

Kesamparan

Cuti sekolah ni, Ina balik kampung bawa anak-anak jumpa nenek diorang. Si kecik bukan main seronok main dengan abang-abangnya dalam kereta. Oleh sebab jalan jem, kami sampai dah senja. Nenek diroang bukan main seronok sambut cucu-cucunya balik.

Lepas tiga hari duk kampung, malam sebelum nak balik KL, dalam pukul 12.30 malam, masa semua orang dah tidur, si kecik dok teriak. Ina dah cuak. Risau nenek diorang tak boleh tidur. Dekat sejam jugak, si kecik menangis. Macam-macam dah buat dia tak nak diam jugak. Last-last nenek diorang buatkan kesamparan guna bawang merah. Baru si kecik lena.

Dalam hati Ina, risau bila balik KL kalau si kecik menangis tengah malam lagi macam mana? Nak buat kesamparan tak reti?


===========================
ANAK DIAM TERUS TAK NANGIS!
===========================
Jika Puan Ina tidak tahu buat kesamparan, Puan Ina boleh cuba cara yang mudah seperti yang dilakukan oleh Puan Amira.
“Anak saya menangis dari jam 5pm tadi tak behenti. Macam-macam minyak angin disapu kat perut. Nangis juga. Makin kuat, baru saya teringatkan KD, terus sapu kat perut dia. Alhamdulillah, dia DIAM terus TAK NANGIS” – Puan Amira

Baca testimoni lain di SINI

KD Speechless Scent dapat membantu:

 meredakan tangisan bayi yang selalu menangis malam
 memudahkan bayi tidur lena
 mengawal emosi ibu dalam pantang
 membantu menenangkan anak yang suka meragam
 menenangkan anak yang suka bergaduh
 meredakan bayi kembung
 membantu menurunkan kuning bayi 

Di sebuah klinik 24jam di Shah Alam

“Doktor, baby saya ni menangis sejak dari pukul 2.00 pagi tadi. Saya dah tak tau nak buat macam mana. Tolonglah doktor periksa baby saya ni” – rayu ibu kepada doktor.

“Tapi anak puan ni diam je ..”kata doktor bila lihat bayi yang dalam pelukan ibu itu tidak menangis.

“Doktor ingat kami datang sini pagi-pagi ni suka-suka ke? Doktor kata kami bohong ke?” Marah si ayah bila dia rasakan doktor tak percaya kata-katanya.

“Tulah yang saya pelik..tadi kat rumah dia punya menangis satu taman boleh dengar…tup tup datang sini diam pulak.” Kata si ibu pula cuba meredakan kemarahan suaminya.

Doktor itu hanya tersenyum.

Ibu dan ayah itu pelik melihat baby mereka yang sudah tidak menangis dan mula melelapkan mata.

Jadi, apa sebenarnya masalah baby ini??

Kemudian, doktor bertanya beberapa soalan kepada ibu dan ayah itu.
-          Puan dah check sama baby ni lapar?
-          Puan dah cuba dodoikan baby?
-          Sepanjang waktu siang tadi baby tidur tak?
-          Puan ada bawa baby pegi travel mana-mana siang tadi?
-          Baby puan tidur dengan puan ke? Macam mana suhu bilik tempat baby tidur?
-          Lampin baby basah tak?
-          Puan dah check suhu badan anak? Panas tak?

Ibu dan ayah berpandangan sesama sendiri. Kemudian, si ayah menjawab.

“Sebenarnya kami baru sampai dari Kedah doktor. Kami sampai umah dalam pukul 12.00 malam tadi. Jalan jem teruk. Bila sampai umah, baby tidur kejap pastu dalam pukul 2 pagi dia bangun tak mula menangis tak nak diam-diam. Sebab tu kami datang sini.”

Doktor memeriksa baby mereka. Doktor tersenyum.

“Jadi, itulah masalahnya. Baby puan ni sebenarnya kepenatan. Dia penat berada dalam kereta dalam tempoh yang lama. Otot-otot baby puan ni lenguh dan dia merasa tidak selesa. Puan boleh urut baby dengan lembut. Bila baby datang sini, dia rasa selesa sebab suhu yang sejuk. Nanti bila balik, pastikan suhu bilik tempat baby ni tidor dalam suhu yang selesa. Jika puan guna kipas, biarkan kipas berpusing dalam kelajuan yang sederhana. ”

 “Oo….itu ke masalahnya. Kami ingatkan anak kami sakit.”

“Pesan saya, bila anak menangis, puan check dulu apa yang saya tanya tadi. Jika ada yang membimbangkan seperti suhu badan melebihi 37 celcius, puan bawa ke klinik.”

***
Puan pernah hadapi situasi seperti di atas?
“Anak saya menangis dari jam 5pm tadi tak behenti. Macam-macam minyak angin disapu kat perut. Nangis juga. Makin kuat, baru saya teringatkan KD, terus sapu kat perut dia. Alhamdulillah, dia DIAM terus TAK NANGIS” – Puan Amira

Baca testimoni lain di sini

Thursday, 20 April 2017

Berhenti Tepi Jalan, Susukan Anak

Wani (bukan nama sebenar) tinggal di Subang Jaya tapi keje di Shah Alam. Suami dia pun keje di Shah Alam. Suami dia masuk keje pukul 8.00am balik tak tentu masa tapi biasanya dalam pukul 9.00pm baru sampai umah. Wani pulak masuk keje 8.45am balik keje 6.45pm. Sepatutnya dia balik 5.45pm tp dipaksa OT (nak bagi company profit lah kononnya)

Jadi, tugas hantar dan ambik anak keje Wanilah. Anak Wani sorang je baru baby boy umur 3 bulan.  Wani hantar anak dia kat nursery. Nursery lepas pukul 6.00pm dah kira OT, jadi nak kurangkan OT nursery Wani sebab dia nak senang hantar & ambik dia pilih yg berdekatan dgn opis dia. Sape yang tinggal di Subang Jaya tahulah trafic jam time balik kerja.

Ada satu hari, masa tu hujan lebat. Wani ambik anak kat nursery. Sampai nursery pun dah dekat pukul 7.00pm. Masuk je kereta, baby dia dah mula start menangis. Tapi bila Wani pujuk-pujuk, baby dia diam. Wani pun selesalah memandu.

Dari Shah Alam ke Subang Jaya, time balik keje, hujan pulak tu, jalan memang jem giler. Dalam 15 minit bergerak, baby Wani dah mula menangis balik. Wani dah tak tenteram memandu. Pujuk-pujuk pun tak jalan juga. Tangisan babynya makin lama makin kuat. Bergema satu kereta. Macam mana nih…kata hati Wani.

Last-last nak tak nak, Wani terpaksa behenti tepi jalan untuk susukan baby dia. Sebab kalau nak terus bergerak dalam keadaan jem ni, alamat menangislah baby dia sampai umah.  Lepas menyusu, baby dia dah tenang sikit dan mula tidur, Wani letak semula dia car seat.  Wani biarkan baby dia tidur seketika…baru dia teruskan perjalanan balik.

Macam tu lah Wani buat setiap kali baby dia menangis time dia memandu balik kerja. Kadang-kadang Wani rasa stress dengan situasi ni…mana nak hadap jem lagi. Anak menangis lagi….

======================================
ANAK MENANGIS SEPANJANG PERJALANAN BALIK KERJA
==========================================

Pastinya ada ibu-ibu yang mengalami seperti masalah di atas.

Apa kata saya cadangkan puan guna KD Speechless Scent. KD Speechless Scent dapat membantu:
membantu menenangkan anak yang suka meragam

meredakan tangisan bayi yang suka menangis malam
memudahkan bayi tidur lena
mengawal emosi ibu dalam pantang
menenangkan anak yang suka bergaduh
meredakan bayi kembung
membantu menurunkan kuning bayi


“Anak sy nangis dari jam 5pm tadi tak behenti. Mcm2 minyak angin disapu kat perut. Nangis juga.Makin kuat….baru sy teringatkn KD, terus sapu kat perut dia. Alhamdulillah, dia DIAM terus TAK NANGIS” – Puan Amira

Ibu-ibu hanya perlu caletkan KD SPEECHLESS SCENT di kening, hidung dan ubun-ubun. INSYAALLAH. 

Baca testimoni lain di sini






Serunding SEDAP terbang ke German

Serunding daging yang sangat sedap. Makan begitu sahaja pun sedap. Sebab sangat sedap, pelanggan bawa hingga ke Jerman.


Tuesday, 18 April 2017

Serunding SEDAP

Serunding SEDAP dari Kg.Laut, Tumpat, Kelantan.

  • 100% produk muslim tempatan
  • Menggunakan daging tempatan
  • Boleh makan begitu sahaja (ratah)

* Kandungan paket dalam gambar ialah 250 gm

Berminat?

Hubungi http://www.wasap.my/0123581673




Sunday, 16 April 2017

APA ITU KD SPEECHLESS SCENT


KD SPEECHLESS SCENT adalah HARUMAN yang diasaskan daripada tumbuhan dan ekstrak alami. KD Speechless Scent dihasilkan sebagai alternatif untuk kaum muslimah memakai haruman yang tidak semerbak.

APAKAH KELEBIHAN KD SPEECHLESS SCENT SELAIN SEBAGAI HARUMAN

1.  Mengurangkan/Meredakan Tangisan Bayi/Anak
KD Speechless Scent digunakan ramai ibu bapa untuk mengurangkan/meredakan tangisan bayi/anak. Kebiasaannya anak-anak kecil yang menangis atau meragam, akan reda tangisannya dan kembali normal setelah 3 ke 5 minit dicalit KD Speechless Scent. INSYAALLAH. Hanya perlu calet di nadi sambil solawat.


2.  Anak Sukar Tidur Awal
Dicadangkan calet KD Speechless Scent di kening anak/sesiapa saja yang sukar tidur. INSYAALLAH sekejap saja mereka akan lena.


3. Anak Selalu Selesema
KD Speechless Scent pengganti ubat selesema/minyak urutan. Caletkan KD Speechless Scent  di hidung dan dada depan dan belakang anak-anak yang selesema INSYAALLAH mereka akan cepat sembuh. Jika batuk, kegatalan akan hilang bila disapu di dada dan leher. INSYAALLAH.


4. Membantu Kes Bayi Kuning 
KD perlu dicampurkan dalam air mandian dan diramas agar sebati dan dijadikan mandian bayi kuning. Ianya dapat menurunkan bacaan kekuningan bayi. INSYAALLAH.


5. Anak Degil 
KD Speechless Scent digunakan kepada anak-anak yang degil/melawan cakap ibu bapa atau guru. ALHAMDULILLAH, hanya dengan caletkan KD Speechless Scent di mana-mana bahagian tubuh/pakaian, tindak balas mereka berubah dan dapat dikawal dan dinasihati. Jika anak-anak itu mengamalkan pemakaian KD Speechless Scent dan menghidunya apabila perasaan mereka mulai terganggu, INSYAALLAH mereka dapat mengawal emosi amarah.


6. Mengawal Sikap Baran Suami/Isteri
Ramai isteri yang mencalet ke tubuh suami yang baran. Ada juga suami yang mencalet ke tubuh isteri untuk mengawal sikap baran sesama mereka. Ada kes digunakan sebagai pelincir sewaktu hubungan kelamin. Dan ianya amat berbeza jika tidak menggunakan KD Speechless Scent .


7. Meredakan Sakit/Bengkak
KD Speechless Scent  digunakan sebagai sapuan kes bengkak akibat jatuh, tiroid, bengkak gusi dan sebagai pengganti paracetemol. KD Speechless Scent juga sebagai 'minyak angin' untuk melegakan kesakitan perut, sakit gigi dan sebagainya.


8. Masalah Berdengkur
Masukkan KD Speechless Scent ke dalam rongga hidung, INSYAALLAH menurunkan kadar bunyi dengkur.


9. Meningkatkan Keyakinan Diri
Kebanyakan pelajar yang selalu lemah dan kurang minat belajar, akan bertambah positif setelah menggunakan KD sebagai pewangi harian. KD juga sering digunakan oleh mereka yang sering berurusan dengan orang ramai agar memberi keyakinan dan situasi tegang dapat dipositifkan. Kadang-kadang suasana tegang di pejabat menyebabkan perbalahan dan sebagainya. INSYAALLAH dengan caletan KD suasana kembali tenang.


10. Merawat Sihir
KD Speechless Scent  juga tanpa disedari telah membantu kes GANGGUAN SIHIR/ SAKA.  KD Speechless Scent bukan merawat 100%, cuma membantu sedikit gangguan yang ada. Ada kes peniaga disihir, peniaga itu memakai KD Speechless Scent INSYAALLAH perniagaan mereka kembali pulih. Ada juga menggunakan di rumah dan menggunakan spray Aura KD untuk menyembur kawasan sekeliling. Aura KD ada ketika harum dan ada ketika bertukar bau. Wallahu a'lam.



<< CADANGAN PENGGUNAAN KD SPEECHLESS SCENT>>
Ambil beberapa titik KD Speechless Scent dan calet di nadi tangan, telinga, ubun-ubun.
Boleh dicampur beberpa titik ke dalam air mandian dan bilaslah badan tanpa perlu mengelap kering. Iringi dengan solawat salam.


*****
Kita berusaha, sesungguhnya yang menyembuh itu hanya ALLAH SWT. 

Saturday, 15 April 2017

Jamu Manja KD (Wanita)



Manja KD ialah ekstrak herba yang diproses secara tradisional untuk membantu merawat dalaman wanita. 
Manja KD mengandungi :
  • Manjakani
  • Akar serapat
  • Lada berekor dan lain-lain

Diluluskan pusat racun negara


Sesuai untuk:
👍Yang mahu suami senyum kepuasan
👍Yang mahu mengalami muda semula
👍Mengembalikan 'mood'
👍Yang mahu bertenaga
👍Keputihan
👍Haid tidak teratur
👍Kesukaran hamil
👍Kegatalan vagina


Kandungan : 30 kapsul






Jamu KD alKauthar (Lelaki & Wanita)



Ekstrak 13 herba.
  • Diabetis   
  • Sakit tumit
  • Sakit pinggang   
  • Memberikan tenaga                                    
  • Mengurangkan gastrik  
  • Menambah susu badan
  • Membuang angin dalam badan
  • Masalah senggugut, haid, nifas              
  • Melegakan masalah kembung perut          
  • Memberikan kepuasan suami isteri   
  • Merawat kolestrol & melancarkan darah

Kandungan : 30 kapsul

Boleh baca testimonial di SINI

Friday, 14 April 2017

Madu Sidr




Madu asli dari Yaman. 
Yang telah meminumnya pasti tahu perbezaannya.       


Kandungan : 225 gm+-



KD Hair Tonic


Rumusan virgin olive oil, habbatusawda dan lain-lain.
  • Melebatkan rambut                                      
  • Merawat sakit kepala
  • Menghilangkan kelemumur
  • Melambatkan kewujudan uban
  • Mengurangkan keguguran rambut


* Guna selang sehari

Kandungan : 15 ml+-


Thursday, 13 April 2017

Testimoni B3

Testimoni #3

Sebelum guna : Batuk dan lelah

Selepas guna : Kahak kurang, bunyi pun kurang



KD Scrub




Rumusan organic 100% ekstrak habbatusawda dan lain-lain.
  • Menanggalkan sel kulit mati                              
  • Memudarkan jeragat
  • Mencerahkan wajah                                             
  • Melicinkan kulit
  • Mengurangkan blackhead dan whitehead 

Kandungan : 30 gm+-


Boleh baca testimonial di SINI








Thursday, 6 April 2017

Telekung AlMujahid


  • Material : high quality jersey viscose
  • Kain lembut
  • Tak melekap di badan
  • Sangat selesa dan sejuk
  • Tidak mudah renyuk/berkedut
  • TIDAK jarang
  • Jahitan bahagian muka yang selesa

Berminat : WA 0123581673